ROUGH SHOOTING
Utan hundar ingen jakt. Så sant. Att vara med och se dessa hundar jobba för oss i ur och skur är en fantastisk upplevelse. På jakterna medverkar både spaniels och retrievers.
Rough shooting med jaktcocker- och jaktspringerspaniel som revierar framför dig ”under bössan”, är en fantastisk jaktform som med fördel upplevs tillsammans med goda vänner.
På Annelund har vi skapat terräng för fasan, rapphöns, hare, kanin och morkulla. Det är dessa vilt vi jagar vid rough shooting och det finns god tillgång hos oss på Annelunds Gård.
Vi samlas på morgonen med en stor familjär frukost. Lunchen äter vi ute i terrängen om vädret tillåter och vi har även här vår populära dryckes- och tilltuggsvagn med under hela jaktdagen.
På dessa jakter vill vi ha ett mindre antal skyttar, mellan 4 till 6 stycken. Rough shooting är en otroligt fin jaktform där du går tillsammans med kolleger/vänner och kan njuta av varandras träffar - och även bommar. Men framförallt få en skön dag tillsammans, i viltrika marker där vi skjuter det hundarna stöter upp i viltremisser och viltåkrar.
Har du inte provat denna jaktform? Då är det på tiden!