MÅNGA spännande JAKTER PÅ ANNELUNDS GÅRD
Jakt på Annelunds Gård är en unik upplevelse. Naturskönt. Gott om vilt. Högklassig förtäring och alltid respekt för viltet. Möjligheternas gård helt enkelt.
Vi har lagt ner stor omsorg på att skapa en landskapsbild som inte bara en fröjd för ögat, utan även ett landskap som håller mängder med vilt. Anlagda viltvatten för vildänder och vadare, viltremisser och viltåkrar med blandade grödor och växter som gynnar allt från bergfinken till rådjuret.
Annelunds Gård driver jakten, förutom på våra egna ägor, även på Mörarps Gården. Vi förfogar över stora områden med rikt småviltsliv.
Vid alla jakter, finns en följebil med, där vi erbjuder tilltugg och dryck efter säsong.
Om ni så önskar, ordnar vi med god lunch och oförglömlig middag i våra trevliga lokaler.
Tänk på att boka jakter och tillhörande middagar i god tid, då våra jakter bokas upp tidigt på säsongen.
På denna sida kan du se ett urval av de jakter som ordnas på Annelunds Gård –
möjligheternas gård.
Dagsjakter anordnas för 8-12 skyttar på änder och klappjakt på fasan. Många tillfällen på snabba skott som verkligen sätter dina reaktioner och skjutförmåga på prov.

Rough Shooting sker på Annelunds stora ytor med god tillgång på vilt. Här finns det möjlighet att bland annat jaga hare och fasaner. Ring gärna för att få mer information om vad jag kan erbjuda just dig för Rough Shooting-jakt.

Duvjakt: På Annelunds gård ger vi dig möjlighet till ”Red Letter Day” alltså att själv skjuta 100 duvor på en dag. Detta sätter din uthållighet och framförallt din axel på prov, då du kommer uppleva en dag där luften är fylld av duvor.
OBS glöm inte att ta med RIKLIGT med ammunition.

Sträckjakt: Det är en speciell känsla att stå och gömma sig bland vassen när solen börjar gå ner, plötsligt hör du tysta vingslag som närmar sig och då vet du att himlen snart kommer att täckas av fåglar som är på inflygning.
intresserad?
Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum.

Jakter med hund är mer regel än undantag på gården. Något som ställer stora krav på alla deltagare.