Kommande...
Jan
16
tis
heldag Jägarexamen 2018
Jägarexamen 2018
Jan 16 heldag
http://annelundsgard.se/jagarexamen/ Dela det här:Facebook
Sortera nyheterna
Facebook
Följ oss på Facebook och få de senaste nyheterna direkt i din logg!
Ensam är stark, sägs det. Men tillsammans är vi starkare! Vi på Annelunds Gård omger oss med människor som har yppersta kunskap inom sitt område. Vi kan varmt rekommendera alla våra samarbetspartners!

 

Bollé Safety Petzl

Bollé Safety skyddsglasögon

Ger bästa skydd för dina ögon vid jakt, speciellt på fågeljakten då man bör använda ballistiska glasögon som skydd mot fallande hagel. För skytten är färgen och slipningen på linsen avgörande för precisionen, och glasögonen fungerar i alla väder.

Petzl pannlampor

Perfekt till hundförare vid jakt, men även under träning. Att träna under höst och vinter kräver mycket av hund och förare. Med pannlampa klarar du även de mörkaste timmarna. Suverän från kvällspromenaden till skarpa eftersök.

 


Fleninge Jakt & Fritid

Fleninge Jakt & Fritidj


Olssons Frö

Olssons Frö

Olssons Frö ser till att vi på Annelunds Gård alltid har det bästa utsädet för våra ägor. På Olssons Frö är de passionerade, kunniga och nyfikna på hur deras frön utvecklas och växer. När det börjar växa nu till våren, kommer du att kunna följa vår gårds grödor, vecka för vecka, här på hemsidan.


Jakt & Friluftsgården

Jakt & Friluftsgården

På Jakt & Friluftsgården har allt för jägare, hundfolk och friluftsmänniskor. Jakt & Friluftsgården har fyra viktiga hörnpelare; brett sortiment, hög servicenivå, aktiv butik och sist men inte minst, trivsel. Här finner du alltid hängiven och kompetent personal. Har du frågor, finns svaren här!


Susegården

Susegården

En av de absolut främsta anledningarna till att Susegården har blivit ett mecka för jägare och lerduveskyttar i Skandinavien är det oerhört kompetenta och erfarna teamet med instruktörer som gör allt för att du ska utvecklas och förstå ditt skytte bättre. Tillsammans besitter de över 100 års erfarenhet av jakt och skytte.


Mästers HundfoderMästers Hundfoder

När du vill ge din jakthund det bästa. Här på Annelunds Gård har vi utfodrat våra hundar med Mästers Hundfoder under många år och är mycket nöjda med resultatet. Vi är återförsäljare för detta utomordentliga hundfoder. Kontakta Leonard för aktuell information om pris och leverans.  


Fotograf Urban Ireklint

Fotograf Urban Ireklint

Upplevelsen är en sak. Att kunna föreviga stunden är en annan. Urban Ireklint tar makalösa fotografier. Många av dem hittar du här på hemsidan.


Hundgubbe hundburar

Hundgubbe Hundburar

Hundgubbe Hundburar skapar tysta, lätta och säkra hundburar exakt efter dina önskemål.