Kommande...
Jan
16
tis
heldag Jägarexamen 2018
Jägarexamen 2018
Jan 16 heldag
http://annelundsgard.se/jagarexamen/ Dela det här:Facebook
Sortera nyheterna
Facebook
Följ oss på Facebook och få de senaste nyheterna direkt i din logg!

Jakt på Annelunds Gård är en unik upplevelse. Naturskönt. Gott om vilt. Högklassig förtäring och alltid respekt för viltet. Möjligheternas gård helt enkelt.

Vi har lagt ner stor omsorg på att skapa en landskapsbild som inte bara en fröjd för ögat, utan även ett landskap som håller mängder med vilt. Anlagda viltvatten för vildänder och vadare, viltremisser och viltåkrar med blandade grödor och växter som gynnar allt från bergfinken till rådjuret.

Annelunds Gård driver jakten, förutom på våra egna ägor, även på Mörarps Gården. Vi förfogar över stora områden med rikt småviltsliv.

Vid alla jakter, finns en följebil med, där vi erbjuder tilltugg och dryck efter säsong.

Om ni så önskar, ordnar vi med god lunch och oförglömlig middag i våra trevliga lokaler.
Tänk på att boka jakter och tillhörande middagar i god tid, då våra jakter bokas upp tidigt på säsongen.
Nedan kan du se ett urval av de jakter som Annelunds Gård – möjligheternas gård:

 

DagsjaktFasantuppen på höskullen

Dagsjakter anordnas för 8-12 skyttar på änder och klappjakt på fasan. Många tillfällen på snabba skott som verkligen sätter dina reaktioner och skjutförmåga på prov.

Läs mer om Dagsjakt!

 

 

 

 

 

Viltparad efter rouhg shootingRough Shooting

Sker på Annelunds stora ytor med god tillgång på vilt. Här finns det möjlighet att bland annat jaga hare och fasaner. Ring gärna för att få mer information om vad jag kan erbjuda just dig för Rough Shooting-jakt.

Läs mer om Rough Shooting!

 

 

 

DuvjaktViltparad efter duvjakt

På Annelunds gård ger vi dig möjlighet till ”Red Letter Day” alltså att själv skjuta 100 duvor på en dag. Detta sätter din uthållighet och framförallt din axel på prov, då du kommer uppleva en dag där luften är fylld av duvor.

OBS glöm inte att ta med RIKLIGT med ammunition.

Läs mer om Duvjakt!

 

 

 

Andjakt

Sträckjakt

Det är en speciell känsla att stå och gömma sig bland vassen när solen börjar gå ner, plötsligt hör du tysta vingslag som närmar sig och då vet du att himlen snart kommer att täckas av fåglar som är på inflygning.

Läs mer om Sträckjakt!

 

Viltparad efter harjakt

Skånsk harjakt

Vem vill inte uppleva en klassisk Skånsk harjakt? På Annelunds gård ger vi dig möjligheten att göra just detta. På stora skånska fält kan du och ca 19 andra personer uppleva en spännande heldag med stora fältharar som dyker upp, när du minst anar det.

 

 

 

Jakt i Ungern

Vi kommer inom kort förmedla jakter till jaktparadiset Ungern. Drev- och troféjakter på vildsvin, dovvilt, kronvilt och mufflon. Fågeljakter på fasan och and. Kontakta Leonard för mer information redan nu!

Gårdsslakteriet

Gårdsslakteriet

I vårt gårdsslakteri på Annelunds Gård, norr om Helsingborg, kan vi erbjuda styckning, vakuumpaketering och rökning av ert viltkött.

 

Välkomna med bokningar till höstens jakter nu.